Klaukkalan Fenno Optiikka on palvellut tutulla paikallaan Klaukkalan keskustassa Liikekujalla jo yli 20 vuotta. Vihdin Fenno Optiikassa, Vihdin kirkonkylällä olemme auttaneet asiakkaitamme näönterveyden merkeissä jo reilut 25 vuotta. Ammattitaitoisen henkilökuntamme ja huippulaatuisen linssivalikoimamme ansiosta löydämme varmasti oikeat ratkaisut yksilöllisiin tarpeisiisi.

Tervetuloa aidosti palvelevaan optikkoliikkeeseen!

Palvelut

  Kaikki palvelumme ovat saatavilla sekä Vihdin että Klaukkalan liikkeissä.

 • Silmälääkärin ja optikon palvelut tarpeesi mukaan

  Näöntutkimukset ja silmänpaineen mittaukset

  Karsastus- ja ortoptiset tutkimukset

  Ajokorttinäkötarkastukset ja todistuksien toimittamiset viranomaisille

  Piilolasisovitukset

  Työnäköpalvelut kuten näyttöpäätelasit ja suojalasit voimakkuuksilla

  Korjauspalvelu

  Testaa näkösi 

Valikoima

Olemme saaneet erityiskiitosta valikoimastamme, jonka jokaisen kehyksen olemme harkiten poimineet asiakkaidemme makua ja tyyliä ajatellen. Seuraamme kehystrendejä messuilla, missä voimme täydentää tarjontaamme myös pienten kehysmerkkien persoonallisilla kehyksillä. 

 

Valikoimamme kulmakivi on saksalainen, korkealaatuinen linssimerkki Rondenstock. Yksilölliset ja räätälöidyt linssiratkaisut mahdollistaa Rodenstockin Impressionist mitoituslaite.

Me

Olemme vahvasti paikallinen ja kotimainen perheyritys. Vihdin ja Klaukkalan liikkeemme kuuluvat suomalaisten yrittäjien perustamaan Fenno Optiikka -ketjuun. Meidän näönterveyden ammattilaisten ja optisen alan käsityöläisten yhteisenä tavoitteena on, että sinä näet hyvin ja mukavasti ja voit olla tyytyväinen hankintaasi. Meillä pääset näöntutkimukseen tai piilolasisovitukseen nopeasti ja joustavasti. Valmistamme silmälasit itse liikkeessämme, mikä mahdollistaa lyhyen toimitusajan ja yksilöllisen lopputuloksen. Myös erilaiset silmälasien korjaustyöt kuuluvat palveluihimme.

 

Monipuolisten optikko- ja silmälääkäripalvelujen lisäksi Klaukkalan liikkeellämme on valtuutus hoitaa Nurmijärven kunnan koululaisten näkötutkimukset. Lähetteen näkötutkimukseen antaa aina tarvittaessa koulun oma terveydenhoitaja. 

 • Ulla Kaupinsalo

  Ulla Kaupinsalo

  yrittäjä, optikko

  työnäkö
  piilolasit

 • Oona Schroderus

  Oona Schroderus

  optikko

  työnäkö
  piilolasit
  diagnostiset lääkeaineet

 • Nanna Neuvonen

  Nanna Neuvonen

  myynti ja markkinointi

 • Dani Neuvonen

  Dani Neuvonen

  optiikkahioja

  lasien valmistus ja korjaukset

 • Jouko Rinta-Rahko

  Jouko Rinta-Rahko

  silmätautien erikoislääkäri

 • Ari Aittala

  Ari Aittala

  silmätautien erikoislääkäri